Boost yourself või hoopis calm yourself?

Täna on mul kolmas päev ilma kohvita. Nüüd on mul siis veidi aimu, mida üks võõrutusravil olev inimene läbi elab. Kusjuures, ma pole kunagi olnud teab mis suur kohvijooja -> 2-3 tassi päevas.

Sain tegelikult juba mõnda aega tagasi aru, et igal hommikul enda üles boostimine minu jaoks enam ei tööta. Ja vaadates enda ümber, siis paistab, et maailm võiks ka tervikuna vajada hoopis maha rahunemist, mitte üles boostimist.

Ja nii ma siis jäingi mõtlema, et kas ma tean mõnda Eesti toodet, mis aitaks inimestel maha rahuneda.

Kes oskab mulle mõnda sellist soovitada?

Eesti Ekspordi agentuur võiks panna ühele sellisele tootele käed külge, et testida seda mu hüpoteesi s.t. kas ja kuidas maailm ühe sellise toote praegusel ajal vastu võtab kui teha kogu müügi- ja turundusprotsessi algusest lõpuni professionaalselt.

ps. Sven Nuum ja Teet Torim, mis te arvate, äkki teie toode müüks eksporditurgudel paremini kui selle nimi oleks hoopis Calm Yourself?

Priit Kivinurm

(ehk tähelepanekuid ja mõtteid Eesti ekspordi rindelt vol 3)

Eelmine uudis Järgmine uudis

Kontakt

Võta ühendust

Jäta meile oma ettevõtte andmed ja me võtame sinuga ise ühendust võimalike projektide aruteluks.

Liitu uudiskirjaga

Saadame eestimaiste firmade edulugudest teateid. Aegajalt. Ei spämmi.